Elämä

Saanko elää, vaikka joskus kuolen?

Previous Article
Hyvät ja hyvät uutiset
Next Article
Saunamaisemia
Comments (9)
 1. Satu Roine sanoo:

  Tiedän todella ton tunteen, ja toinen mikä ärsyttää et pitää taistella. No joo itsehän pätän otanko hoitja vai en, mutta pakkohan niitä on ottaa, jo lasten takia, vaikka ei aina tekis mieleikään. Tsemppiä sulle, mula uusi rintasyöpä 2016

  1. Kaisa sanoo:

   Kiitos ja voimia sinullekin! Kyllä me selvitään! ❤

 2. Annie sanoo:

  Hieno kirjoitus, kiitos! Mahtavaa, että olet ja elät syvää merkityksellistä sekä kaunista elämää ja olet niin rohkea, että jaat syviä ajatuksiasi meille tuntemattomille. Sait minussa aikaan kiitollisuuden tästä hetkestä, sillä loppujen lopuksi se on se mitä meillä jokaisella on. On jokaisen oma päätös elääkö nyt vai tulevaisuudessa, ehkä se ymmärrys, että elämä on rajallista, voi auttaa elämään enemmän❤️ Hyvää juhannusta!

  1. Kaisa sanoo:

   Kiitos ? näin juuri! Hyvää juhannusta ???

 3. Joni sanoo:

  Hei,

  Luin juuri tarinasi! Sinun kannattaisi tehdä kannabis öljyä, se on todettu useasti toimivaksi juuri naisilla rintasyöpään.
  Vaikka Suomessa onkin laitonta mutta onhan tuota tarjolla joka nurkassa mutta kokeellisesti on todistettu toimivan.
  Olen itsekkin lukenut noin 15 naisen tarinan kuinka ovat selättäneet rintasyövän juuri sitä öljyä ottamalla kaksi tippaa aina ennen nukkumaan menoa.

  Ps. Hyvää juhannusta <3 ja Kaikki vielä kääntyy paremmaksi! 🙂

 4. Mari sanoo:

  Me kaikki kuolemme yhtenä päivänä, mutta kaikkina muina päivinä me elämme.

  Kiitos kirjoituksestasi ❤️

  1. Kaisa sanoo:

   Kiitos Mari ja Joni ❤?❤

 5. Ellen sanoo:

  ”Älä kuole ennenkuin kuolet”. Huh, mitä viisautta, ihan kylmät väreet menee! Tuo lause pitäisi jokaisen toistaa itselleen joka aamu – ja ehkä myös päivän mittaan.

  Löysin blogisi Iltalehden jutun kautta ja aion jäädä säännölliseksi lukijaksi. Kiitos, että kirjoitat tätä. Toivon sinulle ja perheellesi mahdolliimman paljon valoisia, onnellisia päiviä ja hyvää oloa!

  1. Kaisa sanoo:

   Kiitos, ja voi miten ihanaa, että löysit! Ja vielä ihanampaa on, jos jäät lukijaksi. Olen kiitollinen. Kaunista kesää, iloa ja valoa <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *